Hakkımızda

bortarmutfak-min

Türkiye'nin Toplu Yemek, Catering Lideri!

Bortar Group

Bortar Group, toplu yemek sektörü ile başladığı iş yaşamında, yaptığı her işte, hazırladığı her kap yemekte, hep en yüksek kaliteyi hedeflemiş hatta kalite standartları belirleyen firma olma isteği ile hareket etmiştir.Bu vizyon Bortar Group’u günlük 100.000 (Yüz bin) kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük yemek fabrikası yapmıştır. Devasa araç filosu ile günde binlerce fabrikaya, işletmeye, kişiye yemek ulaştırmakta, catering hizmeti vermektedir. Yemek üretimi sektöründen sonra başka sektörlere girmemiz de sunduğumuz hizmeti daha da iyi yapma arzumuzun doğal sonucudur. Yemek üretimine ham madde sağlayan bu sektörleri, çeyrek asır iş hayatımızda tanıdıkça o sektörlerde de gördüğümüz eksikleri gidermek ve daha iyisini sunmak için çalışmaya başladık. Bu sebeple Bortar Group kendi özel besi çiftliğini kurdu, kendi özel zeytinyağını üretti. Zeytinyağı üretiminde en modern tesisleri kurduk.  Bortar’a ait çok beğenilen markamızı satışa sunduk. Artık tarım ve hayvancılıkta söz sahibi olan işletmeleri bünyemizde barındırıyoruz.

Deneyimlerimiz ile Büyüdük

Günden güne büyüyen Bortar Group, toplu yemek ve catering organizasyon sektörler dışında iş güvenliği ekipmanları üretim ve tedarik alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Borsafe A.Ş. ile iş güvenliği malzemeleri sktöründen sonra, kurduğu turizm şirketi ile de ticari faaliyetlerine devam etmiştir. 

Bortar Group

Hangi Sektörlerdeyiz?

Merkez binamızın yeniden yapılması ile mimari açıdan güzel, büyük ve kullanışlı bir etkinlik merkezine kavuşan Bortar Group, bu sanat ve etkinlik merkezini tüm halkımızın kullanımına sunmuş, İzmir’e yeni ve seçkin bir etkinlik mekanı kazandırmıştır. En son olarak, Bortar Group, çeyrek asırlık yemek üretimi, catering organizasyon deneyimini ve uzmanlığını tüm misafirlerine göstermek için Bornova Işıkkent’te Mutfak 93 Türk mutfağı ve et yemekleri restoranı kurmuştur.

Toplu Yemek

Catering

Organizasyon

Süt ve Besi Çiftliği

Zeytinyağı Üretimi

Bal Üretimi

İş Güvenliği

Restoran