Bortar Hazır Yemek ve Gıda San. Tic. A.Ş. Yemek Üretim ve Servis hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ilk ve değişmez hedef kabul etmiştir. Hammaddeden son ürüne kadar iç ve dış tüm müşterilerimize Türk mutfağı standartlarına uygun bir şekilde yemek hizmetlerinin bütün aşamalarında ilk defada, tam zamanında, hatasız hizmet vermeyi hedeflemiştir. Bunu sağlamak için sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında bulunmaktadır.
Müşteri memnuniyetinin yanında, çalışanlarının da memnuniyetini daim kılmak, TEMİZLİK, HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ’ni üretimden nihai tüketiciye varıncaya kadar sağlamak firmamızın önem verdiği konular arasındadır.
K – Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi ile başlayan Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile devam eden kurumsallaşma ve profesyonelleşme sürecimiz, G – F TSE-ISO-EN 22000 gibi diğer yönetim sistemlerini de bünyemize dahil ederek sektörde kalite ve gıda güvenliği seviyesi olarak, üretici, yenilikçi ve kalite ürünün öncüsü olmaktır. Ayrıca yasal şartlar ve müşteri şartlarına da uymayı hedeflerimiz arasında bulunduracağız.
Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin şartlarına uymak etkinliğinin sürekli iyileştirilmesini ve çalışanlarımızın sürekli eğitilmesini sağlamaktır.
Tarladan sofraya, güvenli, hijyenik, müşterinin damak tadına uygun, servis kalitesi yüksek, Yemek Hizmeti firmamızın temel politikasıdır.
Hasan KÜÇÜKKURT
BORTAR GROUP | Yemek Fabrikası, Toplu Yemek, Catering Hizmetleri.
Gifajans © 2023 | Tüm hakları Saklıdır.