MİSYONUMUZ
• Şirketimizin temel ilkesi olan 'Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti' politikamızı sürdürmek;
• Evrensel sağlık ve hijyen standartlarında gıda üretmek,
• Sosyal Sorumluluk projelerimizle, toplumumuzun her konuda yaşam kalitesini yükseltmek;
• Müşterilerimizle, kısa süreli kâra dönük iş anlaşmaları yerine, her zaman için uzun soluklu, karşılıklı güven, saygı ve sevgiye dayanan dostluklar kurmak;
• Toplu yemek ve Catering sektöründeki modern yöntem ve teknikleri, müşterilerin ulusal, bölgesel, ekonomik ve kültürel gerçeğine uygun, kalite ve hijyenden tavizsiz; güler yüzlü hizmet geleneğimizi sürdürmek.
• Türkiye’nin ileri seviye teknolojiye sahip, en büyük mutfağı olarak, sürdürülebilir bir gelecekte, müşterilerimizin güvenle seçtiği ve inandığı bir yemek firması olmak.
VİZYONUMUZ
• Kalitemizi ve güvenilirliğimizi korumak ve yükseltmek;
• Teknolojiyi takip etmek ve uygulamak;
• BORTAR'ı oluşturan tüm çalışanların sahip olduğu takım ruhunu yaşatmak;
• Yeni yatırımlarımız ve markalarımızla, güvenilir yemek üretiminde lider şirketler arasındaki konumumuzu devam ettirmek.
• Tüm paydaşlarımızın yararını gözeten ve beklentilerini, hızlı hareket yeteneğiyle etkin bir şekilde karşılayan, çalışanları tarafından tercih edilen, sürdürülebilir çevre bilinciyle hareket eden bir firmadır.